Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

sanki

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, u mnie w mieście co roku (teraz 2 raz ;p) organizowany jest taki ala wyścig sanek etc. W zeszłym roku miałem coś podobne do snowbaordu i na tym siedziałem. Potem ktoś z bólem dupy mi zajebrał, ale kupiłem takie samo. Zająłem na tym 2 miejsce (1 sekunda zabrakła do firts) i jak gadałem z tym co miał 1, mówił, że smarował spód jakimś smarem do nart.

Ja nie mam dostępu do takich akcesoriów, dla głupiej zabawy nie będę szukał czegoś takiego i tu pytanie.

Czym innym mogę posmarować żeby szybciej jechać xD? Wiem że będą troll odpowiedzi, bo to norma.

Opublikowano

to weź smar przemysłowy albo olej silnikowy

Nie wiem, wydaje mi się że poprawi troche czas, ale poczekam na inne propozycje.

świeczką

Chyba chciałeś powiedzieć woskiem. No nie wiem, wydaje mi się, że lepsze rozwiązanie od oleju czy szmalcu

Opublikowano

Smalec i siatka pod spód. +666 do szybkości.

Smalca nie mam, a siatka spowalnia bo sprawdzałem. Chyba woskiem spróbuje.

Opublikowano

Dobra, jutro rano przetestuje wosk, potem olej, a potem olej + wosk xD O 11 te zawody są to do 12 powinienem wygrać xD

Opublikowano

Napierdol tyle wosku ile tylko się da ! Możesz też dodać trochę smalcu xD Albo kupić tubkę wazeliny ; D Jak nie zużyjesz tej wazeliny na sanki czy co ty tam masz to możesz ci się kiedy indziej przydać ^^

Opublikowano

dobra, wysmarowalem woskiem jedzie troche szybciej :p napisze wam czy wygralem :)

Opublikowano

Dobra, nasmarowałem woskiem i... 1 miejsce :) Wygrałem w 3 konkurencjach na 3 (mała, średnia i duża górka)

zamykam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...